Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Praktisk information om udflugter

Tilmelding
Tilmelding og betaling kan ske hos din Spies-guide på vores træffetider på hotellet eller via vores servicetelefon. Tilmeldingen er ikke bekræftet, før der er foretaget en betaling. Tilmelding til dagsudflugter skal ske senest kl. 12 dagen før udflugten og til aftenudflugter senest kl. 12 samme dag. Du er altid velkommen til at ringe til vores servicetelefon efter tilmeldingsfristen og høre, om der er ledige pladser tilbage. 

Pris
Børn under 2 år deltager gratis, men har ikke eget sæde i udflugtsbussen. Børn i alderen 2-11 år betaler oftest halv pris, se mere i udflugtsprogrammet.
Se under de enkelte udflugter, hvad der indgår i prisen.

Betaling
Priserne er angivet i thailandske baht.  Vi foretrækker, at du betaler med kreditkort (Visa eller MasterCard), men betaling kan også ske kontant i med thail
andske baht. 

Tidlig afgang
Hvis udflugten starter, inden hotellets morgenmadsservering er åben, er det en god idé at tale med personalet på hotellet aftenen før og spørge, om hotellet kan servere en alternativ morgenmad for dig, eller om du kan få en pose med morgenmad med på udflugten.

Afhentning/mødested
Vi henter dig oftest uden for dit hotel, men på visse rejsemål har vi et eller flere mødesteder med fælles afhentning, som vores gæster begiver sig hen til på egen hånd. Tidspunkt og afhentningssted får du angivet, når du køber udflugten.

Transport
Alle de busser og både, vi bruger på udflugterne er forsikrede. Bådene har altid redningsveste tilgængelige både for voksne og børn. Hvis I rejser med børn under 2 år, anbefaler vi, at I medbringer jeres egne redningsveste. Hvis I ikke har mulighed for det, så henvend jer til Spies-guiderne. Af hensyn til deltagernes trivsel er alle busser røgfrie. Vi kan ikke garantere, at der afholdes toiletpauser undervejs med bussen.

Udflugtsledelse
På alle udflugter er der en autoriseret engelsktalende lokalguide og en skandinavisk-talende guide, hvis dette er angivet. Læs mere om dette i udflugtsprogrammet.

Husk at medbringe
Det er altid en god idé at medbringe en flaske vand. Medbring også gerne en ekstra bluse, da airconditionanlægget kan gøre det koldt i f.eks. bussen. Sørg for gode sko og passende påklædning til udflugten. En langærmet bluse og lange bukser anbefales ved besøg i kirker og andre religiøse bygninger. Medbring gerne vådservietter og/eller hånddesinfektionsmiddel.

Drikkepenge
Hvis du ønsker at give drikkepenge til chaufføren og til den autoriserede lokalguide, anbefaler vi for et selskab på to personer, at man giver ca. 40-50 thailandske baht.

Afbestilling
Afbestilling skal ske senest 24 timer før en udflugt, hvis vi skal kunne refundere udflugtsprisen. Afbestilling herefter kan kun ske ved fremvisning af lægeerklæring.

Aflysning af udflugter
For at en udflugt skal kunne gennemføres, kræver det et minimum antal deltagere. Vi forbeholder os ret til at flytte eller annullere en udflugt, hvis f.eks. vejrforholdene gør, at den ikke kan gennemføres. Skulle det af en eller anden årsag blive nødvendigt at annullere en udflugt, informerer vi dig naturligvis om dette så hurtigt som muligt, og vi refunderer udflugtsprisen.