Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Udflugter

H.C. Andersens ord "At rejse er at leve" er aktuelle den dag i dag. I vores store udvalg af udflugter er der noget for enhver smag. Herunder beskriver vi kort vores udflugter. Tag med og fyld ferien med oplevelser. God fornøjelse!

En tryggere udflugt med Spies 
Der er flere fordele ved at bestille udflugten hos Spies. Du kan være sikker på, at der er styr på alle de nødvendige forsikringer, og at alle sikkerhedskrav er opfyldt. Desuden er der tydelige regler for ombooking og afbestilling, og skulle du få problemer eller være utilfreds med udflugten, ved du altid, hvor du kan henvende dig. Alt det får du med i prisen, når du bestiller udflugten hos Spies. Bestiller du andre steder, råder vi dig til - for din egen skyld - først at tjekke, hvordan det står til med hensyn til forsikringer, sikkerhed, ombooking og andet, som adskiller en seriøs arrangør fra en mindre seriøs udflugtsarrangør.