Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Sol og strand

Selvfølgelig er det dejligt blot at ligge på stranden og nyde solen og den længe ventede fred og ro. Men det kan også være inspirerende og forfriskende indimellem at foretage sig noget andet.

På nogle strande kan det ved lavvande være svært at bade på grund af koralrevene. Medbring gerne badesko. Der er ca. seks timer mellem høj- og lavvande. Dette forskydes med omkring en time pr. døgn, og niveauforskellen ligger på 1-3 meter. Brug altid solcreme med høj solfaktor, da solen er meget stærk, og husk endelig at drikke en masse vand. I lavsæsonen (maj-oktober) er der høje bølger og stærk undervandstrøm på ydersiden af Phuket. I disse tilfælde hejses det røde flag, hvilket betyder, at man ikke må bade i havet.

Vær også opmærksom på, at ikke alle strande har restauranter, liggestole eller andre faciliteter. I maj 2014 overtog Thailands militær magten og gjorde det ulovligt at have butikker, restauranter og barer i en radius af 10 meter fra vandkanten. Dette var for at få større kontrol over salg og handel, og sørge for, at alle havde tilladelser og licenser til at sælge. Få steder har tilladelse til at have liggestole og restauranter, og derfor oplever man nu ofte, at mange strande kun har stole nogle enkelte steder.

Hvis I ønsker at prøve vandsportsaktiviteterne, er dette på eget ansvar og ikke noget, vi anbefaler. Vær opmærksom på, at sikkerhed og forsikringer ikke har samme standard, som vi kender hjemmefra.